29 mei 2007

lachen op dinsdag ochtend - reacties op actie GroenLinks

Even om te 'lachen' op de dinsdagochtend: enkele citaten op nujij.nl als reactie op de actie van Tofik Dibi van GroenLinks over het deurbeleid van Amsterdamse clubs. Tussen de inhoudelijke reacties, precies de (soms zeer discriminerende) pijnpunten waar we op moeten blijven drukken: aangezien dit akelig blootlegt hoe mensen denken. En dus waar we het over moeten blijven hebben: gelijkheid. van rechten én plichten.
En laten zien dat onze tegenstrevers het ongelijk hebben als ze zeggen dat GroenLinks de zaken met de mantel der liefde toedekt, en de dillemma's uit de weg gaan. Integendeel!
Enkele reacties:
  • ik zou veel verder willen gaan....... Groen links de deur van de overheid weigeren........
  • Groen Links moet eens ophouden met links doen
  • Welke discotheek laat nu een Groen Linkser binnen?
  • Dus, mevrouw Tofik Dibi, misschien kun je je beter bezighouden met het oplossen van problemen binnen de marokkaanse gemeenschap in plaats van overal tegenaan te schoppen. Het zou GroenLinks i.m.o ook nog eens stemmen opleveren.
  • Groen Links is een partij ven stemmingmakers en raddraaiers. Gevaarlijke Lui. Overal waar deze lui opdoemen is er heibel, gewild of ongewild. Of het nou gaat om allochtonen, homofielen of dieren, altijd weet men wel een sfeertje te kweken. Deze volkertpartij is destabiliserend voor de maatschappij.


Geen opmerkingen: