23 sep. 2008

Wij-GroenLinks-radennetwerk

Sinds 2002 hoor ik bij een duistere links-allesomvattend netwerk, wiens enige opdracht is het controleren van de Nederlandse maatschappij, en het brainwashen van de rechtschapen Nederlander met linkse salonsocialisten geitenwollensokken prietpraat. GroenLinks!

Dat kwam omdat ik na 9/11 en de moord op Pim Fortuyn niet 'werkeloos' meer aan de zijlijn kon staan

Het was een proces van jaren, want niet iedereen kan hiervan uitmaken, je moet je zelf conformeren aan de heilstaat en je laten inlijven door de garde van groene rakkers.

Soms, om me te laven aan de echte buitenwereld, en de echte mensen die wij willen stroomlijnen lees ik geenstijl en de website van de telegraaf. En ik wil u de volgende bloemlezing niet onthouden, bij het bericht dat Femke Halsema de beste debater was van de Algemene Beschouwingen: De titel van de krant van wakker Nederland is: "Marriƫtte Hamer grootste zwetser, Femke Halsema krijgt prijs voor beste prater"

En ik citeer:
- Schitterend,nu nog een prijs voor de daden die nederland weer leefbaar maken.bij dit bericht kreeg ik braakneigingen
- Die Halsema zo te prijzen vind ik overdreven.Maar door de media stijgt Groen Links vast weer in de peilingen.Zo worden we weer allemaal beinvloed
- de grootse praatjesmaker bedoel je ... met dat linkse geleuter van d'r.
- En de linkse show must go on!Dit is zo doorzichtig allemaal, een linkse prijs voor een linkse politica gepresenteerd door de linkse media. Waar is m'n kotsemmer?!
- Ik vind dat mensen die bewust liegen en bedriegen GEEN prijs moeten krijgen
- Die jury moet Groen Links zijn of zo links als het maar kan.Want hoe is het mogelijk dat zo'n kreng en linkse bitch een prjs krijgt, het is bij het ongelovelijke af.Weg wezen met haar en de rest van het linkse tuig en nooit meer terug komen.
- Zolang Halsema nog steeds staat te kletsen als een kip zonder kop, mag ze van mij de "hoofd" prijs krijgen.
- Hamer en Halsema begint allebei met de H van "Halvezool" en "Huiveringwekkend irritant". Beiden zijn niks anders als een "excuus Truus" vanwege het linkse dogma dat vrouwen en alochtonen coute qua quote een baan moeten hebben, geschikt of ongeschikt. En deze 2 zijn hooguit geschikt voor een baantje als schoonmaakster in een bandenfabriek.
- Die eucalipta heeft eerder een enkele reis goelag-archipel verdiend.

Bij het commentaar van geenstijl over de anti-geenstijl-hacker de commentaren nog huiveringwekkender

Geen opmerkingen: