2 dec. 2008

Bewonersparticipatie in de Indische buurt: politieke avond 9 december

Op dinsdag 9 december 2008 houdt de stadsdeelraad van Zeeburg van 20.00 tot 22.00 uur weer een politieke avond. Op deze avond gaan de raadsleden in gesprek met een ieder die woont of werkt in Zeeburg. De politieke avonden zijn openbaar. Iedereen is welkom.
Sprekershoek
Ik mag gespreksleider zijn bij het thema: Bewonersparticipatie in de Indische Buurt. Actieve bewoners en netwerken vertellen over zichzelf en hun activiteiten, en gaan daarover in gesprek met raadsleden en andere aanwezigen. Zo is er aandacht voor de Timorplein Community, allerlei veelbelovende sociale en artistieke projecten rond het Gemeenschapshuis, het panel over de bewonersinitiatieven in de wijkaanpak en nog veel meer.

Vanaf 20.00 uur is er eerst de Sprekershoek. Een spreker krijgt achter de microfoon in de sprekershoek maximaal 10 minuten spreektijd. U kunt zelf uw onderwerp bepalen. Men moet zich vooraf aanmelden.

Wandelgangen
In de wandelgangen heeft u natuurlijk de gelegenheid om met anderen van gedachten te wisselen. Tijdens deze avond kunt u op informele wijze in gesprek gaan met raadsleden, bestuurders, ambtenaren, medebewoners of andere bezoekers.
Iedereen is welkom.

Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Wilt u meepraten, of alleen kijken en luisteren? U bent van harte welkom! De politieke avond is een openbare bijeenkomst, alle geïnteresseerden kunnen meedoen. U kunt gewoon binnenlopen.

Alleen als u zelf nog de raadsleden toe wilt spreken in de Sprekershoek, dan moet u zich aanmelden bij de griffie: (020) 608 0353.
De politieke avond van dinsdag 9 december vindt plaats in het kantoor van stadsdeel Zeeburg, Cruquiusweg 5.

Geen opmerkingen: