29 sep. 2010

Vingerlikkende mensen: het PVC kabinet heeft de antwoorden

Het PVC-kabinet lekt alleen maar maatregelen waar mensen met een groen en links hart van gruwelen. Maar ze zijn ook erg "grappig".

Volgens onze nieuwe nationale voormannen zijn er op dit moment heel veel mensen die "hun vingers aflikken" (Rutte). En nog grappiger: volgens Verhagen bieden de akkoorden bovendien antwoorden op de problemen van Nederland:

De komende tijd zal er bezuinigd worden op openbaar vervoer, geïnvesteerd in auto's, kernenergie komt uit de kast, meeroken mag weer, veiligheid staat boven het recht, in Afghanistan gaan we leren schieten, vrijheid van geloof is passé. We subsidiëren rijke mensen met een hypotheekaftrek, maar we bezuinigen op kinderopvang en de zorg. We hoeven maar een jaartje langer door te werken, en milieu....ach dat redt zich zelf wel.

Ik denk dat het het CDA-congres niks tegen zal houden.Christenen en democraten zullen er geen vuist maken. Als er al links-liberalen in de partijraad van de VVD zitten, dan zullen ze hun leider geen strobreed in de weg leggen. En in de PVV mag alleen de briljante kameraad Wilders iets zeggen

Zelf heeft deze Briljante Kameraad het beste begrepen: Ik sta in het centrum van de macht.

Hoezee!

(C) foto is een link vanuit de Trouw (Werry Crone)

Geen opmerkingen: