24 nov. 2008

Zeeburgnieuws wordt nieuws uit Zeeburg


Vandaag een grote verandering op deze site. Na vele opmerkingen van menig lezer heb ik het labeltje zeeburgnieuws veranderd in nieuws uit Zeeburg. Aangezien creatief stakeholder Martin van Etten van het illustere zeeburgnieuws.nl hier ernstig bezwaar tegen maakte. Deze site gebruik ik regelmatig voor het groene nieuws uit de regio.


Ik kwam er achter via een nieuwsitem van het eveneens illustere zeeburg.nu, waar een oude kroegfoto van mij, me zeker goed staat! Ik zwichtte maar al te graag voor de maatschappelijke druk.

Om hier toch nog een nieuwsitem van te maken:

Afgelopen vrijdag werd AFC IJburg opgericht! Ondanks alle problemen zijn deze pioniers van plan volgend seizoen deelnemen aan de KNVB-competities! De club gaat spelen in een wit shirt met rode banen, een witte broek en wit met rode kousen. Een gedenkwaardig moment, hopelijk komen ze er samen met de stad enstadsdeel er uit over een accomodatie, sportcomplex en een veld.

In ieder geval kan je op zeeburg.nu het persbericht lezen dat wij uitdeden aan de hand van de begroting 2009, waar geknokt wordt voor meer geld o.a. voor IJburg.

Geen opmerkingen: